Over Comnika

Tja!

Je bent bijna klaar met je opleiding en dan ga je opzoek naar een baan, je kan natuurlijk ook een bedrijf beginnen voor het repareren en leveren van computers en alles wat daar bij komt kijken.Laat ik het Computers & Communicatie Nico Kamp noemen of nog beter Comnika Computers! Voor je het weet ben je zomaar jaren verder en wil je nogsteeds niet stoppen.

Nico Kamp

Dat is mijn naam, inmiddels gevestigd in Abbekerk samen met mijn gezin. Voorheen vanuit mijn kantoor bij mijn ouders in Wognum en nu vanuit het thuis kantoor in Abbekerk. Toch kom ik over het algemeen bij de klant thuis en kan vaak het probleem terplekken oplossen. Wat doe je dan zoal? Computer hardware en software of zorg voor een schone windows installatie met behoud van data, creër netwerken of breid deze uit, leg camera beveiliging aan, installeer randapparatuur, enzovoorts. Ik hoor vaak "Het is mij te ingewikkeld, bel Nico maar die heeft het zo voor elkaar".  Verder ben ik bezig met dienstverlenende ICT gerelateerde taken voor bedrijven. En niet geheel onbelangrijk alleen in "het werkgebied" West Friesland. Daardoor blijven mijn reismomenten kort en daar profiteerd iedereen van!

Tarieven

Per kwartier € 15,-  

Minimaal afname is 1 kwartier. Geen voorrijkosten en geen kilometer afrekening binnen west friesland.

Reparaties

Alle reparaties worden vooraf besproken en uitgelegd inclusief een daarbij behorende kosten opgave.

Hoort zegt het voort

Een overgroot deel van mijn huidige klantenbestand is voort gekomen uit mond op mond reclame. Met uitzondering van deze website & facebook maak ik verder geen reclame. Vragen staat vrij, u kunt bij mij persoonlijk afgestemde offertes aanvragen.Ook voor  advies bent u bij mij aan het juiste adres.